Matriekafskeid in die middel-neentigerjare : 'n waardebeplanning van hedendaagse tendense by Afrikaanse hoerskole in Port Elizabeth - Van der Linde, Willemina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.