Monitering van die emissies van vonkontstekingsenjins onder verskillende rykondisies en met verskillende brandstofformulerings - De Goede, Stefan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.