n Histories-, argeologiese ondersoek na die funksies van die stadspoort gedurende die Yster II-typerk met spesifieke verwysing na Khirbat Al-Mudaiyina - Coetzee, Andries Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.