n In vitro en in vivo studie van mikrolekkasies by tande wat met verskillende amalgaambindingsisteme herstel is - Oberholzer, Theunis G.(Theunis Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
One copy microfiche.