n Keuringsbattery vir eerstejaarstudente in Biotegnologie en Voedseldiensbestuur aan die Natal Technikon - Heunis, Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1997.