n Kritiese ondersoek na Larry Rasmussen se voorstelle oor die rol van die kerk in die samelewing - Verhoef, Anné H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.