n Leefstyl-leerprogram vir sekondere skole : 'n simbiose tussen gesondheidsopvoeding en liggaamlike opvoeding - De Villiers, Dawid Bosman (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.