'n Ondersoek na die persoonlikheidstipes van 'n groep leerders met spesiale onderwysbehoeftes - De Beer, Marthe-Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.