'n Ondersoek na die verband tussen persoonlikheidstipevoorkeure en selfkonsep van 'n groep primereskoolleerders - Louw, Anelia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.