n Ondersoek na die volkskundige waarde van die Versamelde Werke van C.J. Langenhoven - Viljoen, Lorraine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1997.