n Ondersoek na landelike onderwys in die Wes-Kaap met spesiale verwysing na die agogiese nood van die mense van die Elgin-Vyeboom-Grabouw (ELVYGRA) gebied - Visagie, Eugene Fultner (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.