n Ontleding van aktiwiteitskorridors- en streekswinkelsentrumontwikkelings en hul sosio-ekonomiese impak op die gemeenskap - Smith, Jaco Lubbe (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.