'n Prinsipiele verantwoording van tegnologie-onderwys in die skoolkurrikulum - Baadjies, Basil Stephen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.