n Program vir supervisie en konsultasie by 'n kinder- en gesinsorgvereniging - Rossouw, Paula Maria Lousa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch,.1997.