'n Psigologiese interpretasie van die Ou Testamentiese wysheidsliteratuur, met spesifieke verwysing na die boek Spreuke - Viljoen, Samuel Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1997.