n Situasie-analise van die leeromgewing van primereskool kinders in 'n gedepriveerde gemeenskap - Jeffries, Victor Vincent (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.