n Studie na die diens, kwaliteit en risiko's van die vervoer van gebotteleerde drank per pad - Anderson, H. J. R.(Hendrik Jacobus Raubenheimer); Basson, M. B.(Marcel Bernardo) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.