n Teoretiese verantwoording van opvoedende skoling aan volwassenes : 'n eksemplariese studie - Phillipus, W. A. C.(William Andrew Charles) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.