Openbaring en ervaring : 'n ondersoek na H.M. Kuitert se verantwoording van die geloof in die Christelike tradisie - Van der Walt, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1997.