Oud-Israel se beskouing van lyding as sosiale realiteit : 'n oefening in die toepassing van die Kognitiewe Antropologie in die interpretasie van antieke tekste aan die hand van Psalm 22 - Bosman, Jan Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.