Passasiersvervoer binne die grondgebruik raamwerk van die Kaapse Metropolitaanse streek en geleenthede daaruit vir klein-, medium- en mikro-ondernemings - Van der Walt, Stephanus Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. Com.) -- University of Stellenbosch, 1997.