Professionele ontwikkelingspraktyke vir die induksie van beginnerskoolhoofde in Suid-Afrika, met spesiale verwysing na die mentorstelsel - Habelgaarn, George Joseph David (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.