Religieuse onderrig in 'n multi-religieuse primere skoolopset : die verhouding tussen religie en moraliteit - Baatjes, Fred H.(Fred Henry) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.