Semiochemiese kommunikasie by miskruiers van die genus Kheper (Scarabaeinae) - Petersen, Warren G. B.(Warren Granville Bernedict) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.