Storievertelling binne die konteks van die Waarheids- en Versoeningskommissie : 'n pastorale evaluering - Du Toit, Philip Jean (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.