Stuur julle gedigte, kerels!' : die invloed van 'n patriargale stelsel op die ontwikkeling van vroueskrywers in die Eerste en Tweede Afrikaanse Taalbeweging : 'n historiese oorsig - Pienaar, Delene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.