Tradisionele elemente en kontemporere tendense in die pantomime : 'n teater-historiese ondersoek - Kruger, Maria Susanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.