Van ontwikkeling tot gemeenskapsontwikkeling : 'n toegepaste etiese ondersoek - Taljaard, M. V.(Michael Veldman) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.