Werkverrigtingbestuur : strategiese verhoging van werkprestasie en produktiwiteit in die skool - Gertse, Nicolas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Stellenbosch UNiversity, 1997.