Behuising en vervoer vir die 2004 Kaapstad Olimpiese Spele - Beyers, Sarel Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and Regional Planning) -- University of Stellenbosch, 1998.