Die barmhartigheidsdiens in die Nederduits-Gereformeerde Kerk as missionere diakonaat - Muller, Audrey Kathleen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.