Die bruikbaarheid van die aanlegtoetse vir skoolbeginners in die voorspelling van skolastiese prestasie en intelligensie - Meiring, A. E.(Andries Eduard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.