Die doeltreffendheid van struktuurplanne t.o.v. die bestuur van stedelike ontwikkeling - Dorfling, Francois Petrus Greeff (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and Regional Planning) -- University of Stellenbosch, 1998.