Die evangelisering van die nomadiese veeboere met as spesifieke voorbeeld die Karamojong van Oos-Afrika - Steyn, Hans J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.