Die invloed van eksterne en interne faktore op die vorming van studentekultuur aan die Universiteit van Stellenbosch 1918 - 1930 - Du Raan, Lizl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.