Die invloed van 'n aerobiese waterterapieprogram op hipertensie - Viljoen, Gerrit D.(Gerrit Diederick) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Mbk.) -- University of Stellenbosch, 1998.