Die invloed van wakkerbewussyns-hipnose op die akademiese prestasie van voorgraadse studente - Liebenberg, Christelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.