Die ondersoek van ernstige ekonomiese misdrywe : 'n grondwetlike analise van Hoofstuk 5 van die Wet op die Nasionale Vervolgingsgesag, 1998 - Kemp, Gerhardus Phillippus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LL.M.) -- University of Stellenbosch, 1998.