Die ontwikkeling en evaluering van 'n opleidingskurrikulum vir geskrewe kommunikasie - Esterhuyse, Maria Barbara (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.