Die ontwikkeling van die sinode en sinodale dienswerk van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika gedurende die 19de eeu : 'n ekklesiologiese studie - Kuyler, Dawid Admill (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1998.