Die persoonlike sienswyses van onderwysers ten opsigte van die insluiting van leerders met spesiale onderwysbehoeftes in die hoofstroom - Harris, Hylton Charles (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.