Die reise van Isobelle (1995) van Elsa Joubert : reise deur 'n eeu Suider-Afrikaanse geskiedenis - Smith, Mathilda C. (Mathilda Cecilia) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1998.