Die samehang tussen die ontwikkeling van narratologie en die prediking daarvan met verwysing na Genesis 22 - Kilian, Andries Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.