Die skolastiese funksionering van sekondereskoolleerders uit 'n lae sosio-ekonomiese milieu - Jacobs, Pamela May (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.