Die skoolbelewing van die sorgbehoewende, gekommitteerde leerder in die kinderhuisskool - Swigelaar, M. E.(Maxwell Emmanuel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Ed.) -- University of Stellenbosch, 1998.