Die skoolbelewing van leerders in 'n interkulturele sekondere skool - Mothibi, Vivienne R.(Vivienne Rebecca) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Ed.) -- University of Stellenbosch, 1998.