Die verband tussen etniese identiteit, etniese bewustheid en selfbeeld vir verskillende etniese groepe - Vosloo, Maryke (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.