Godsdienstige versplintering in die vroee Judaisme 200-63 v.C. : 'n kultuur-antropologiese analise - Heyneman, Dirk Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D. Phil.) -- University of Stellenbosch, 1998.