Godsdiensvryheid in Suid-Afrika : 'n historiese en gereformeerde oorsig met spesifieke verwysing na die posisie en rol van die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Serfontein, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.