Graadstudie as kruispunt in die loopbaanontwikkeling van beroepsoffisiere - Kotze, Maria Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.